Thjelle Ehrenskjöld, Advokat

Thjelle Ehrenskjöld er 61 år. Han har arbejdet som advokat i 37 år og har en omfattende ekspertise inden for de fleste juridiske discipliner.

Desuden er advokaten ikke bleg for at begive sig ud i nye arbejdsfelter og tilegne sig ny viden og kompetencer. Han arbejder visionært og målrettet og har en glødende interesse for juraens både gængse og mere skæve og komplicerede sider.

Thjelle Ehrenskjöld afviser ikke sager, fordi de er indviklede.

Thjelle Ehrenskjöld er uddannet jurist fra Københavns Universitet. Han blev advokat i 1981 og har møderet for Højesteret. I små 20 år har han været partner i et mellemstort advokatfirma.

Advokat Thjelle Ehrenskjöld er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og en del af Advokatsamfundet. Han er omfattet af PlusLaws ansvarsforsikring og garantiordning tegnet hos HDI Gjerling. Ansvarsforsikringen dækker al advokatvirksomhed udøvet af PlusLaw og advokat Thjelle Ehrenskjöld.

Advokat Thjelle Ehrenskjöld er omfattet af Advokatsamfundets tilsyns- og disciplinærsystem og af reglerne om god advokatskik, jfr. retsplejelovens § 126. Herudover gælder de advokatetiske regler, som stiller strenge krav til advokaters professionelle standard og etik. Overholdelsen af disse regler påses af Advokatnævnet, som kan pålægge sanktioner, hvis reglerne overtrædes.

De regler der særligt gælder for udøvelsen af advokatererhvervet, kan findes på Advokatsamfundets hjemmeside www.advokatsamfundet.dk

Thjelle Ehrenskjöld er gift med Jeanne Ehrenskjöld, som han har fire fantastiske børn med.

 

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.